top of page

Filmvisning 18. februar

Trolls

Actionfylt og regnbuefarget familliegjenforening uten like. Poppy oppdager til sin begeistring at Kvist og hans fire brødre utgjorde boybandet BroZone - Poppys soleklare favoritt! BroZone brøt opp etter en mislykket konsert, brødrene gikk hvert til sitt, og Kvist har ikke sett dem siden han var liten. Når den ene broren kidnappes av et par popstjerneskurker som vil utnytte hans musikalske talent, legger Kvist og Poppy ut på en innholdsrik og emosjonell reise for å gjenforene bandet, og redde Falk. Denne energibomben av en film byr på masse god musikk, blant annet låta "Better Place", en helt ny sang fra ikoniske *NSYNC.


Tidspunkt: søndag 18. februar kl. 16:30 (dørene åpner 16:15)

Språk: norsk Sjanger: Animasjon / familiefilm / musikk / fantasi Lengde: 1t 30 min. Aldersgrense: Tillatt for alle


Aquaman

Etter å ha mislyktes i sitt første forsøk på å beseire Aquaman, drives Black Manta fortsatt av ønsket om å hevne sin fars død, og vil ikke la noe hindre ham i å knuse Aquaman en gang for alle. Denne gangen er Black Manta mer truende enn tidligere, med de eldgamle og mannevonde kreftene til den myteomspunne Svartforken i sine hender. For å beseire ham, trenger Aquaman hjelp av sin bror, og må dermed smi en usannsynlig allianse med nettopp Orm, den tidligere kongen av Atlantis. De må sette ulikehetene sine til side for å beskytte kongerike og redde Aquamans familie - og verden - fra fullstendig ødeleggelse.


Tidspunkt: søndag 18. februar kl. 18:30 (dørene åpner 18:15)

Språk: engelsk (norsk tekst) Sjanger: Animasjon / familiefilm / musikk / fantasi Lengde: 2t 5 min. Aldersgrense: 12 år


Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Filmvisning 18. februar
コメント


bottom of page