Sauen Shaun – vises søndag 21. juni

Kinofilm med den kule sauen Shaun fra de britiske animasjonsmesterene hos Aaardman Animations, tidligere kjent for bl.a. «Wallace & Gromit» og «Flukten fra hønsegården».

Shaun er en smart og rampete sau som bor sammen med flokken sin, under tilsyn av bonden og Blitzer, en velmenende men lite effektiv gjeterhund.Til tross for Shauns innsats har livet på gården blitt rutine og Shaun pønsker ut en utspekulert plan — en fridag!Men man skal være forsiktig med hva man ønsker seg. Shaun roter det til da hans rampestrek gjør at bonden blir innelåst i en campingvogn, og det blir ikke bedre når den plutselig ruller av sted mot storbyen.Shaun og flokken bestemmer seg for å dra fra gården og forsøke å redde ham. Det blir starten på et stort og spennende eventyr med masse morsomme påfunn på veien.

Terningkast 5 av mange filmanmeldere! Bl.a. P3

Tidspunkt: Søndag 21. juni kl. 16:30 – 17:55 (kiosken og dørene åpner 16:15)
Sjanger: Animasjon
Språk: Ingen av karakterene ytrer et forståelig ord i løpet av hele filmen. I stedet brukes tonefall, tullespråk, kroppsspråk, talende sangtekster og en mengde visuelle virkemidler for å formidle hva som til enhver tid skjer.
Lengde: 1 t. 25 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: For hele familien – Barn, ungdom og voksne

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: