runner runner

Runner runner – vises 14. september

Se Justin Timberlake, Ben Affleck og Gemma Arterton i en thriller som utspiller seg i det varme og solfylte Costa Rica. Her er basen for internettspill-industrien – en verden som består av både spenning og farer, og som er drevet av den evige drømmen om å vinne den store gevinsten som kan føre til et liv i luksus.

Princeton-studenten Richie (Justin Timberlake) mener han er blitt svindlet av et større online Casino og reiser til Costa Rica for å konfrontere innehaveren, den mektige Ivan Block (Ben Affleck). Ivan blir imponert over Richies stå på-vilje og tar han straks under sine vinger. Raskt befinner Richie seg midt i det luksuslivet han alltid har drømt om… et liv, som viser seg å være for godt til å være sant..Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Tidspunkt: 14. september kl. 18:30 (dørene og kiosken åpner 18:15)
Spilletid: 1 t 30 min
Skuespillere: Ben Affleck, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Justin Timberlake, Oliver Cooper
Sjanger: Action / Drama / Thriller
Språk: Engelsk tale / norsk tekst
Aldersgrense: 11 år
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: Denne thrilleren inneholder enkelte voldsinnslag og truende situasjoner som gjør at filmen får 11-årsgrense.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: