Paddington- vises 10. mai

I denne herlige familiefilmen møter vi den lille duffelcoat-kledde bjørnen Paddington som reiser til London for å få seg et bedre liv.

Paddington har vokst opp Perus dype jungel med sin tante Lucy. Hun har oppdratt ham til å bli en verdensvant liten bjørn som vil reise og utforske verden. Når et jordskjelv ødelegger hjemmet deres, bestemmer tante Lucy seg: Paddington skal smugles ombord på en båt som skal helt til England. Kanskje kan hun gi ham et nytt og bedre liv i London? Han er jo så interessert i England.

Vel fremme og alene i London, på selveste Paddington togstasjon, forstår vår venn at storbylivet ikke bare er en dans på roser. Han går alene rundt i byen med en merkelapp rundt halsen: «Vær så snill å ta hånd om denne bjørnen. Tusen takk!». Hvor i all verden ble det av den verdensvante og reiseglade lille bjørnen?

Heldigvis kommer hjelpen når den trengs som mest. En fin familie bestemmer seg for å hjelpe, og tilbyr Paddington plass hjemme hos dem. Her skal han få bo helt til han klarer å hente frem igjen den verdensvante og reiseglade lille bjørnen i seg selv, som tante Lucy engang var så stolt av.

Dagbladet 5/6
«…«Paddington» føles som en kakaokopp i magen.»

 

.
.

Tidspunkt: Søndag 10. mai kl. 16:30 (kiosken og dørene åpner 16:15)
Sjanger: Familiefilm
Språk: Norsk
Lengde: 1 t. 35 min.
Aldersgrense: 7 år (4 år i følge med voksen)
Egnethet: Barn/Familie

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: