Pacific Rim – vises søndag 2. februar

Fremmede vesener angriper jorda og truer dens eksistens – kampen tas opp med kjemperoboter styrt av mennesker

 

 Da enorme monstre kalt Kaijuer steg opp fra havet, startet en mangeårig krig som krevde millioner av liv og kostet menneskene mesteparten av deres ressurser. For å nedkjempe monstrene utviklet menneskene såkalte Jaegers, massive kjemperoboter styrt simultant av to piloter med felles tankekraft.
Men de menneskeskapte Jaegerene ble nærmest forsvarsløse i kampen mot de nådeløse Kaijuene. I et siste desperat forsøk på å redde menneskeheten fra avgrunnen, tvinges styrkene til å vende seg mot det som kan være siste utvei: en eks-pilot (Charlie Hunnam) og en utrent lærling (Rinko Kikuchi), satt sammen i team for å styre en legendarisk, men tilsynelatende foreldet Jaeger fra fortiden. Sammen utgjør de menneskehetens aller siste håp for å avverge den tilintetgjørende apokalypsen.

 NRK Filmpolitiet         5/6
«regissør Guillermo Del Toros Pacific Rim er en effektfest uten like, en maktdemonstrasjon av hva som er mulig å visualisere…»

 

Tidspunkt: 2. februar kl. 18:30 (dørene og kiosken åpner 18:15).
Spilletid: 2 t. 9 min.
Språk: Engelsk tale / norsk tekst
Sjanger: Action / Sci-Fi
Aldersgrense: 11 år
Begrunnelse: Denne filmen inneholder intense og voldsomme actionsekvenser som gjør at den får 11-årsgrense.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: