Oblivion – vises 8. september

Et fantastisk fremtidsepos, hvor Tom Cruise spiller en dronerepratør som forsøker å redde de siste restene av Jorden og menneskeheten.Tom Cruise spiller hovedrollen i Oblivion, en original og nyskapende filmopplevelse fra regissøren av TRON: Legacy, og produsenten av Rise of the Planet of the Apes. Filmen gir oss en spektakulær fremtidsvisjon av vår planet Jorden, som har videreutviklet seg til det ugjenkjennelige.

Jack Harper (Cruise) er en av de aller siste dronereparatørene utstasjonert på Jorden. Han er nesten ferdig med oppdraget sitt – en del av en massiv operasjon for å hente ut vitale ressurser etter flere tiår med verdenskrig mot en skremmende fiende kalt Scavs.

Tilværelsen hans på en svevende patruljestasjon flere tusen meter over bakken tar derimot en brå vending når han redder en mystisk, vakker fremmed fra et styrtet romskip. Hennes ankomst utløser en rekke hendelser som tvinger ham til å sette spørsmålstegn ved alt han vet, og legger menneskehetens framtid i hans hender.

Tidspunkt: 8. september kl. 18:30 (dørene og kiosken åpner 18:15)
Spilletid: 2 timer 4 minutter
Aldersgrense: 11år
Egnethet: ungdom/voksne
Begrunnelse: Denne science fiction filmen har en mørk stemning og urovekkende tematikk. Sammen med skildringer av kamphandlinger gjør dette at filmen får 11-årsgrense.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!