Kule Kidz Gråter Ikke – vises 4. mai

Sterk, norsk barnefilm om fotballjenta Anja som blir alvorlig syk og legges inn på Rikshospitalet.
Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker ikke at jenter spiller fotball og særlig ikke når de er så flinke som Anja. Jonas prøver å gjøre livet surt for Anja og vennene hennes, men hun synes han er dum og tøyser bort ertinga hans uten å skjønne at Jonas egentlig er forelska i henne. Så blir Anja alvorlig syk. Hun nekter å la seg knekke og samtidig legger planer for fotballaget, trener til skoleturneringen og deltar på leirskole. Anja oppdager også at det kribler litt ekstra i magen og at Jonas ikke er så teit som hun egentlig trodde. Etter hvert blir Anja for syk til å delta i fotballturneringen, men da har Jonas en helt spesiell overraskelse i vente for henne.

Tidspunkt: 4. mai kl. 16:30 (dørene og kiosken åpner 16:15)
Sjanger: Barnefilm
Nasjonalitet: Norge
Språk: Norsk
Lengde: 1 t. 42 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: barn / ungdom / voksne
Begrunnelse: Denne filmen inneholder enkelte dramatiske scener og har en alvorlig tematikk. Til tross for dette antas filmen ikke å være skadelig for barn under syv år da tematikken er fremstilt på en dempet måte og de dramatiske scenen er kortvarige. Filmen blir derfor tillat for alle.

Trykk her for lenke til filmanmeldelse.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: