Barnekonsert Kræsj i mamelukken

Runa Bergsmo alias Frøken Frikadello har fortryllet tusenvis av barn med sitt spesielle univers og fengende melodier. Endelig er hun og Mamelukkbandet klare for en ny turné.

I konserten KRÆSJ I MAMELUKKEN kan alt gå galt.

Frøken Frikadello og Mamelukkbandet ble veldig glade da de fikk invitasjon til konsert, men nå har mamelukken til Frøken Frikadello har fått en stor flekk. Har hun bæsja på seg? Nå har hun ingenting å ha på seg… Det blir ikke bedre av at Tobias sovner midt i sangen og Petter skremmer henne så hun hopper i stolen.

Når Tobias prøver å spille disco blir det bare teit jazzmusikk. Frøken Frikadello prøver også, men det blir bare humpete og gammeldags og bandet er ikke fornøyd. Kanskje det hjelper med solbriller? Tilslutt er de klar for den store konserten og alt ender heldigvis bra.

Passer både for barn og voksne, og særlig de mellom 3 og 9 år.

Runa Bergsmo har lang fartstid som klassisk cellist og landsdelsmusiker i Scene Nord, men egentlig er hun fra Elverum. Hun holder til i Harstad og liker å samarbeide med musikere fra flere sjangere, alt fra barokk og klassisk musikk til tango og viser. Det hun liker aller best er å synge og spille for barn og skrive egne sanger.

Musikerne i bandet er alle fra Nord-Norge og er plukket fra øverste hylle: Gitaristen Tore Bruvoll spiller i Hekla Stålstrenga. Bassisten Petter Unstad spiller i Kråkesølv og med Kari Bremnes. Trommisen Tobias Solheim-Nilsen spiller i bandet Jadudah og er landsdelsmusiker i Scene Nord.

Konserten begynner kl. 17:30. Dørene åpner kl. 17:00. Kiosk i kjellerstuen er åpen før konserten.

Obs. kun 80 plasser. Billettsalg hos Ticketco nede på siden her eller på hjemmesiden til Ticketco

Trenger du hjelp med bestilling av billetter, ta kontakt med Christian på 930 49 805.

Velkommen på konsert!

Etter konserten blir det gratis superkul barnedisco med discokule og tøffe lys! Det blir gratis sukkerspinn og kake 🙂

Alle Strilongar som har vært med i år og tidligere kan få gratisbilletter til konserten. Det er ikke nødvendig å være medlem i år. For gratisbilletter til tidligere Strilongar og foreldre, send sms med antall barn og voksne til Christian på 930 49 805.