Hjem – vises 27. september

Fra skaperne av Croods og Dragetreneren! I animasjonsfilmen HJEM søker en fredelig gruppe romvesener kalt Bøffer tilflukt på jorden fra sine dødelige fiender «Gorgene».

Alle menneskene blir flyttet bort mens «Bøffene» begynner å omorganisere planeten for å gjøre plass til seg selv..

Når den klumsete Bøffen Oi klarer å avsløre deres gjemmested blir han nødt til å flykte fra sin egen rase og treffer uventet på den tøffe og eventyrlystne jenta Tipp. Sammen knytter de et usannsynlig vennskap og begir seg ut på en fartsfylt jorden-rundt-reise for å rette opp i alle feilene og redde planeten.

Gjennom en rekke komiske eventyr begynner Oi endelig å forstå at det å være annerledes og å gjøre feil er menneskelig, og sammen oppdager de den egentlige betydningen av ordet HJEM.

.
.

Tidspunkt: 27. september – kl. 16:30 – 18:05 (kiosken og dørene åpner 16:15)
Sjanger: Eventyr / Animasjon / Familiefilm / Fantasy / Sci-Fi / Barnefilm
Språk: Norsk
Lengde: 1 t. 35 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Begrunnelse: Denne animasjonsfilmen inneholder enkelte dramatiske scener med en truende karakter som kan fremstå noe skremmende. Til tross for dette antas filmen å ikke være skadelig for barn under syv år da scenene er kortvarige, og filmen har en humoristisk grunntone.
Egnethet: Barn

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: