Gubben og katten – vises 7. desember

Animasjonsfilm for hele familien, bygget på Sven Nordqvists kjente barnefigurer Gubben og Katten.

Gubben bor i et lite, rødt hus og tilbringer dagene med å hugge ved, finne opp saker og ting, fiske og mate sine kyllinger. Egentlig har han alt han trenger, men iblant kan han føle seg litt alene. Derfor blir lykken stor når hans snille nabo kommer innom med en presang – en liten morsom katt. Enda morsommere blir det når katten begynner å snakke, og et stort vennskap mellom Gubben og katten begynner å utvikle seg.

Samtidig har en annen nabo problemer med sin hane, som bare galer, galer og galer. For å redde hanen fra å havne i matgryta blir Gubben spurt om han kan ta hånd om den. Det vil Gubben, og alle i Gubbens hønsehus blir glade for nykomlingen på gården – bare ikke katten. For katten er redd for å miste sin nye bestevenn. Hva kan katten gjøre for at Gubben ikke skal glemme bort ham i alt det nye som skjer på gården?

«Gubben og Katten -Masekråker og bestevenner» bygger på Sven Nordqvists populære barnebøker om de to vennene.

Tidspunkt: 7. desember kl. 16:30
Sjanger: Barnefilm/animasjon
Språk: Norsk
Lengde: 1 time 29 min
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: Barn
Begrunnelse: Filmen inneholder ingen skadelige scener. Den blir derfor tillatt for alle.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: