Gravity – vises søndag 6. april

Dramatisk thriller fra verdensrommet med George Clooney og Sandra Bullock

Gravity inntok 1-plassen på kinotoppen i USA, og er en dramatisk thriller fra verdensrommet med George Clooney og Sanda Bullock. To astronauter forsøker desperat å returnere til jorda etter at romskipet deres skades og fortsetter uten styremuligheter inn i det ukjente.

Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en brilliant ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski, spilt av George Clooney. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse inntreffer det katastrofale at fartøyet skades. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket.

Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

Tidspunkt: 6. april kl. 18:30 (dørene og kiosken åpner 18:15).
Spilletid: 1 t 30 min
Skuespillere: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris
Sjanger: Drama / Sci-Fi / Thriller
Språk: Engelsk tale / norsk tekst
Aldersgrense: 11 år
Egnethet: Ungdom / Voksen
Begrunnelse: Filmen har en intens og dramatisk stemning, og inneholder enkelte skremmende nærbilder av døde personer. Den får derfor 11-årsgrense.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: