Børning – vises søndag 7. desember

Brom brom – action og humor i ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp.  Roy er en bilgal mann godt på vei inn i 30-årene. Det eneste han interesserer seg for er å drive sjappa «Stallion Parts». Utover det mekker han på sin elskede ikoniske Ford Mustang «Lillegul» som han kjører løp med på fritiden. Datteren Nina bor sammen med sin mor i et godt borgerlig miljø – fjernt fra Roys verden.

Konflikten oppstår da Nina plutselig dukker opp for å tilbringe ferien med Roy. Han husker ikke noen slik avtale i det hele tatt. I hans kalender er det bare oppført billøpet «Street legal» og datteren er ikke annet enn rusk i maskineriet.

Under premieutdelingen etter løpet, der favoritten Roy overrasket ved ikke å vinne på grunn av motortrøbbel, utfordres Roy av sin erkefiende TT til et «illegal street race» til Sinsen. For å få slutt på tergingen sier Roy «ja» hvis løpet går fra Oslo til Nordkapp. Og det skal bare være to regler: 1) Først til Nordkapp har vunnet, og 2) Det er ingen andre regler (bortsett fra at det ikke er lov å kjøre via Sverige).

Tidspunkt: 7 . desember kl. 18:30 (dørene og kiosken åpner 18:20)
Sjanger: Komedie/action
Språk: Norsk
Lengde: 1 t 32m
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: Ungdom / voksne
Begrunnelse: Ingen scener anses å ha en skadelig virkning på barn, filmen blir derfor tillatt for alle.

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: