Askepott – vises 30. august

Storslagen og overdådig hyllest til det gamle eventyret.

Historien om Askepott følger skjebnen til unge Ella og hennes far, som gifter seg på nytt etter dødsfallet til Ellas mor. Ivrig etter å støtte sin kjærlige far ønsker Ella sin nye stemor og hennes døtre Anastasia og Drizella varmt velkommen inn i familien.

Da Ellas far uventet dør, blir Ella degradert til tjenestepike hos sin nye familie, og de gir henne navnet Askepott. Ella mister ikke håpet og er fast bestemt på å hedre morens ord om «å være modig og snill». Lykken snur da Ella møter den sjarmerende Kit, uvitende om at han virkelig er en prins og ikke bare en lærling på Slottet, slik han utgir seg for.

Når det Kongelige Slott inviterer alle unge damer til ball øyner hun sjansen for nok en gang å møte den unge mannen, men hennes onde stemor forbyr henne i å delta på ballet og sender istedet sine egne døtre.

Som i alle eventyr er hjelpen aldri langt unna og en tiggerkvinne utstyrt med et gresskar og noen mus skal endre Askepotts liv for alltid.

Les også filmanmeldelse på P3.no

.
.

Tidspunkt: 30. august – kl. 16:15 – 18:05 (kiosken og dørene åpner 16:00)
Sjanger: Eventyr / Drama / Familiefilm
Språk: Norsk
Lengde: 1 t. 50 min.
Aldersgrense: Tillatt for alle
Egnethet: Familie

Det er gratis adgang for alle.

Vi har kiosk med godt utvalg i snop, chips, popcorn og drikke. Prisene er omtrent som i matbutikker. For å kunne tilby gratis kino, er vi avhengig av at gjestene benytter kiosken vår!

Tags: